Rólunk

Jövőképünk

Célunk egyetlen szóban a fejlődés. Fejlődés minden téren. Mert olyan soha sincs, hogy tökéletes. Kizárólag az visz bennünket előre, ha megkeressük azokat a pontokat, ahol van előrelépési lehetőség.

Tevékenységi körök

Meglévő erősségeink, fő kompetenciáink mellé szeretnénk szolgáltatási palettánkat bővíteni, illetve minden téren a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani.

Alkalmazotti létszám

Cégünk 2002-es megalapítása óta dolgozóink létszáma folyamatosan növekszik, így – természetesen – a jövőben sem szeretnénk megállni. Megbízható, lendületes, fiatalos csapattal dolgozunk, akiknek rendkívül hálásak vagyunk a végzett munkáért.
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy minden magas kvalifikációt, illetve szakmai tapasztalatot igénylő munkafolyamathoz a legkiválóbb munkatársakkal rendelkezünk.

Környezet megóvása

A vállalatunk által folytatott tevékenység szervesen kapcsolódik mai világunk egyik legégetőbb kérdéséhez: a környezet védelméhez. Nyugodtan állíthatjuk: a mélyépítő munkálatok területén tevékenykedő cégek munkáik mellett a társadalmi felelősségvállalás részeseivé is válnak – az oly lényeges és mindenki által megszívlelendő „gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” jelmondat mottóvá tételével.

  • Munkáinkat ezen szemléleten keresztül nézzük és végezzük.
  • Figyelmet fordítunk az anyag- és energiatakarékosságra.
  • Odafigyelünk a hulladékképzés csökkentésére.

 

Minőségi kritériumok

Tevékenységünk által vállalt felelősségünk többrétű. Ennek egyik része a környezetre, a gazdaságossági szempontokra történő odafigyelés, másrészt felelősek vagyunk az emberélet épségéért. Feladatunk és célunk minden esetben a lehető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy az általunk készített utak, terek, közművek tartósak, ezáltal biztonságosak és hosszú távon használhatóak legyenek. Ha csupán néhány szóban kellene megfogalmaznunk: jelenlegi és jövőbeni célunk a vállalat eddigi stabilitásának megőrzése.